De strafste jeugdbeweging

Maak de borst maar nat, smeer de kuiten in, trek de wandelschoenen aan want in het weekend van 5-7 mei 2023 gaat Zazou op zoek naar de strafste jeugdbeweging van Vlaanderen.

Inschrijven

Wat is de wedstrijd

Een weekend vol uitdagende activiteiten waarbij we aan de hand van een afvalkoers opzoek gaan naar de laatste jeugdbeweging die overblijft.
Het zal hard werken zijn om je door de zware opdrachten te sleuren, maar dit natuurlijk niet voor niets.
De winnaars mogen zich een jaar lang de strafste jeugdbeweging van Vlaanderen noemen, én krijgen bovendien nog een mooie prijs.

Jullie team

Elke jeugdbeweging mag meedoen en een team afvaardigen van 3 leden.

  • Minimum leeftijd leden 16 jaar.

  • Minimum 1 lid + 18.

Wat hebben jullie nodig?

Alles om 3 dagen te overleven. Tent(en), kookmateriaal, (wandel)schoenen, eten, kompas, gsm’s ….

Overnachting

Voor overnachting zullen jullie tijdens de wedstrijd niet moeten zorgen. Jullie kunnen verblijven op een weide die wij hebben voorzien. Let op, deze weide is niet voorzien van douches en andere luxe.

De wedstrijd

De wedstrijd start vrijdag 5 mei om 19 uur op het stationsplein van Brugge. De wedstrijd bestaat uit 5 opdrachten. Bij elke opdracht zullen er verenigingen afvallen. De finale wordt zondag rond 14u30 gespeeld met de 3 overblijvende jeugdverenigingen.
Afvallers moeten niet vertrekken en kunnen gebruik blijven maken van de overnachtingsplaats tot zondag 12 uur.

Voorwaarden om mee te doen:

  • Like de Zazou facebook en Instagram pagina met jullie afdeling.

  • Schrijf je in via deze link.

  • Bij meer dan 200 inschrijvingen zullen de jeugdverenigingen die een gratis pagina hebben op het Zazou-platform worden voorgenomen. Willen jullie ook een gratis pagina? Mail dan naar nathan@zazou.be.

Youtube

Om dit gekke weekend niet snel te vergeten werken we samen met Video Ventoux. De beelden zullen verwerkt worden in een YouTube-reeks die te vinden zal zijn op ons platform Zazou+.

Wat is Zazou

Zazou is een online platform waarmee we de vindbaarheid van lokale organisaties én hun aanbod willen vergroten. Hierbij krijgt elke erkende organisatie in Vlaanderen een gratis pagina. Ons groot doel is ouders een beter overzicht te geven over het lokaal aanbod!